DANK AAN ONZE PARTNERS DIE DIT MOGELIJK MAKEN!!

Er komt heel wat bij kijken om met een team dat volledig uit dames bestaat deel te nemen aan een woestijn rally en diversiteit toe te voegen aan deze mannenwereld. Dankzij een aantal hele betrokken en bijzondere partners, die ons ieder vanuit hun eigen expertise met raad, daad en (financiele) ondersteuning bijstaan is dit mogelijk. Met dank aan onze partners:

Een schade aan een auto komt nooit gelegen. Daar weten wij als rallyteam alles van. Bij Autoschade Theo Lauwers regelen ze de compete afhandeling van een schade van A tot Z. Van de schadetaxatie en complete afstemming met uw verzekeringsmaatschappij tot en met uiterst vakkundig herstel. Op die manier kunt u zo snel mogelijk weer met een gerust hart de weg op.  Ze zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken en autoschades kunnen ook online gemeld worden. Zo snel mogelijk weer rijden past echt helemaal bij ons devies. Alleen moeten ze Gerda in maart twee weken missen als wij de Tuareg rally rijden.

Laco is dé specialist in hydraulische en pneumatische gereedschappen voor bedrijven wereldwijd. Ze verkopen en verhuren een zeer breed assortiment aan gespecialiseerde apparatuur, waaronder de levering van hoogwaardige hijs- en heftechnieken. Laco is in 1945 opgericht door H.J. Lafeber. Jarenlang opgebouwde kennis en ervaring hebben het bedrijf gemaakt tot waar het nu staat: een kerngezonde onderneming met een trouwe en tevreden klantengroep.

Eurol logo website

Quality is in our nature‘ kopt Eurol en dat stemt helemaal overeen met onze ervaringen. Grensverleggend ondernemerschap en gevoel voor kwaliteit is de drive van Johan Pfeiffer om in 1977 het oliemerk ‘Eurol’ (een samenvoeging van Europa en Olie) te starten. Inmiddels zijn ze een vooraanstaand merk dat verkrijgbaar is in meer dan 65 landen. Met trots rijden wij met de hoogstaande smeermiddelen en producten van Eurol

De missie van Avelco ICT en Cloud diensten is het verbeteren, aanleggen en beheren van ICT omgevingen. Ze bieden een compleet portfolio van diensten, uitgevoerd met begrip voor de eindgebruiker.  En als ze melden compleet dan is dat ook echt compleet: eigen datacenter in Veldhoven wat ISO 27001 gecertificeerd is, werkplekbeheer, online werkplekken, webhosting en DNS beheer, backups, hosted VOIP en telefonie, security, hard- en software en autotask workplace en internetlijnen. Zij laten zien hoe belangrijk een goed team van professionals die op meerdere disciplines samenwerken is. Wij proberen hun voorbeeld te volgen.

ReigerSuspension_R

Wij wilden natuurlijk heel graag rijden met de allerbeste dempers die er zijn en dat is ons met de steun van Reiger Racing Suspension gelukt! ‘Driven by the ambition to be the best’ is het motto van Reiger en dat delen wij helemaal! Specialiteit van Reiger Racing Suspension is het ontwikkelen van schokdempers voor de toepassing onder extreme omstandigheden in auto- en motorsport. Iedere klant krijgt een persoonlijk advies om te zorgen dat hij precies datgene krijgt wat hij nodig heeft. Dat is bij ons helemaal gelukt!

Amare Uitvaartbegeleiding is voor ons een bijzondere partner. Niemand wil zich eigenlijk voorbereiden op een eventueel einde. Wij hebben met de rally juist geleerd dat het belangrijk is om dat waar je hoopt niet op terug te hoeven vallen voor te bereiden, zodat het als het je toch overkomt goed voor je geregeld wordt. Het belangrijkste van een uitvaart is dat het afscheid past bij degene die overleden is en zijn of haar naasten. Amare Uitvaartbegeleiding streeft ernaar om samen met u dit afscheid waardevol, respectvol en persoonlijk te maken, neemt een aantal praktische zorgen uit handen en biedt alle ruimte voor uw inbreng.

Nationale en Europese wetgeving, vergunningen en verordeningen. De overheid verwacht dat u steeds meer zelf gaat regelen, waardoor juridische ondersteuning vaker nodig is.
TRC Advocaten is een kantoor waar betrouwbaar en effectief advies vanzelfsprekend is. Met een team van 19 vakkundige advocaten bieden ze juridische ondersteuning in Arbeids-, Bestuurs-, Familie- en Erfrecht, Ondernemings-, Straf-, Bouw- en Vastgoedrecht en Insolventie.

Wij rijden in een Toyota. Dan is het heel fijn om gesteund te worden door een specialist. Oostendorp Auto is Toyota, Mazda, Hyundai en alle merk Occasion dealer voor de LOGO toyota oostendorp defregio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland en biedt alle kernactiviteiten wat betreft automobiliteit. Je kunt bij iedere vestiging terecht voor reparatie, autolease, verzekeringen en financieringen.

Prowork is toonaangevend in gebruiksvriendelijke hoogwaardige domotica. Door ruim 20 jaar ervaring en kennis creëren zij voor iedereen een comfortabele en veilige omgeving waarin de nieuwste, bewezen technologieën worden toegepast zodat u heerlijk kunt wonen en werken. Bezoek de demowoning in het Prowork Experience Center en ervaar een mooie mix van intelligente technieken. Van ‘streaming audio’ tot en met allesomvattende oplossingen voor het aansturen van verlichting, klimaat, beeld en geluid.

ACCOMBIS Accountants en Adviseurs is een regionaal kantoor dat bedrijven helpt financieel gezond te worden en te blijven. Ze hebben exacte kennis van accountancy, financiële- en salarisadministratie, online boekhouden, financiële planning en fiscaal-juridisch advies. Heel erg handig als de cijfers en administratie net als bij ons niet je sterkste kant zijn, terwijl het wel heel belangrijk is om op dat vlak ook alles op orde te hebben.

Een garage helemaal gericht op en ingericht voor vrouwen. Dat is net als ons rallyteam een unicum in de wereld. De Dames Van Hurkmans hebben daarom dan ook een speciaal plekje in onze harten. Zelf noemen ze het liever een autoboetiek waar vrouwen (en mannen) terecht kunnen voor schadeherstel van en reparatie aan hun auto. Maar ook voor die leuke occasion. De enige plek in de autobranche waar (begrijpelijke) vrouwentaal gesproken wordt en die naast de dingen die je verwacht ook aanverwante producten biedt om de belevenis nét even wat leuker te maken.

VersID biedt technische documentatie en reclame, met de unieke combinatie van techniek en grafisch ontwerp. Dat is precies wat ook belangrijk is in de rallysport: dat we technisch heel goed weten waar we mee bezig zijn en dat we onszelf tegelijkertijd goed op de kaart weten te zetten met de juiste boodschappen, fotografie en illustraties. VersID helpt ons daarbij, zodat wij met een gerust hart op pad kunnen en ons kunnen focussen op de uitvoering!

Tijdens een rally verdwijnen uiterlijkheden naar de achtergrond, maar eromheen is de aankleding juist cruciaal om een goed beeld te geven van wie we zijn en waar we voor staan. Dat geldt natuurlijk ook voor het interieur van een bedrijf of thuis. Daar kan Len Interieur je helpen! Len staat voor inspiratie, persoonlijk en ‘prikkelende’ interieurs met een duidelijke visie en strategie. Ze is helemaal thuis in interieuradvies, -design en -styling en heeft al een indrukwekkende portfolio op haar naam staan. Het liefst maakt ze persoonlijk een afspraak om de wensen te bespreken en dan zul je snel merken hoe goed ze is.

Echt geweldig dat al deze partners ons helpen om als vrouwenteam deel te nemen aan rally’s, maar we blijven natuurlijk dames en dan wil je er ook goed uitzien! Daar helpt Women Works ons bij. Veilig, degelijk en tóch vrouwelijk en comfortabel gekleed, dat is hun unieke concept. Of het nu gaat om die hippe Dames overall, die sterke werkbroek, de blitse Suzanne Veiligheidslaarzen, of die te gekke Carla Veiligheidspump mét hak. Mooie stoffen, fijne snit, sterke kwaliteit, lange levensduur. Werken in een mannenwereld was nog nooit zo leuk! Alle producten zijn echte Heren- en Dames-modellen, dus geen Unisex.

RS mint doosjes

Mooi zoveel betrokken partners, maar die wil je ook een plekje geven op de auto. Dat heeft Rallyschild.nl perfect voor ons gedaan. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van artikelen die gebruikt worden bij autosport-evenementen Er worden rallyschilden en aanverwante artikelen vervaardigt door middel van moderne technieken. Rallyschild.nl is hofleverancier van de meeste Nederlandse Autosport Rally’s en diverse buitenlandse autosport evenementen. Ook daarbuiten zijn ze de perfecte partner.

Onze speciale dank gaat uit naar Wendy Broomans van Brovimedia. Zij heeft zich als mede offroad enthousiast en vrouwelijke navigator spontaan bij ons gemeld om ons te helpen met een videoverslag van onze avonturen op weg naar de Dakar!