8 maart 2017 Gerlanda Hoving

onna-onna Rallyteam Les Gazelles gaat starten in Morocco Desert Challenge 2017

Een mooi nieuwtje op internationale vrouwendag 2017! Het onna-onna rallyteam gaat weer op pad! Over ruim een maand verschijnen we aan de start van de Morocco Desert Challenge. We zijn trots dat het weer gelukt is om met een 100% damesteam aan de start te verschijnen. Alle dames zijn superenthousiast. We hebben een aantal nieuwe gezichten in het team: Gerlanda Hoving (team- en communciatiemanager), Helene Meijran van der Valk (monteur) en Saskia Bleijenberg (navigator). Vertrouwde teamleden Sascha Bloemhoff (piloot), Inge Pragt (hoofdmonteur) en Latoya (onze Toyota Landcruiser HDJ80). Lees meer over alle dames bij Squad. Wat niet nieuw is: onze hoofdsponsor. Mede dankzij onna-onna kunnen we weer op pad. We are looking forward!