1 juli 2016 Gerlanda Hoving

Terrein.nu over Libya Rally 2016 Stage 3

Stage 3: Akka – Mhamid (410 km).

Deze derde dag is een prachtige rallydag in het uiterste oosten van Marokko, vlakbij de Algerijnse grens. De eerste 350 km bestaat uit een hele snelle stenige piste. Het echte feest begint bij Lac Iriki, een uitgestrekt zoutmeer. Opnieuw kan Sascha met LaToya de 170 km per uur aantikken. Twee Oostenrijkers worden daar met hoge snelheid ingehaald en die avond komen ze de dames vol ontzag feliciteren. Na het zoutmeer volgen de eerste duinen, gevolgd door een stuk met complexe navigatie. De auto heeft weinig geleden, dus een rustiger avond voor de monteurs. Gelukkig maar, want die zijn de hele dag al bezig geweest met nieuwe banden voor de assistentie-auto.

LesGazelles2016LibyaRally020terreinnu.jpg

LesGazelles2016LibyaRally022terreinnu.jpg

LesGazelles2016LibyaRally004terreinnu.jpg