18 april 2016 Sascha Bloemhoff

Volop in de rally!

De Libya Rally is in volle gang en daarom een berichtje van de trotse hoofdsponsor, onna-onna.

We hebben goed nieuws: ‘onze vrouwen’ zitten nog in de race! Op dit moment rijden Sascha en Yvette middenin de Sahara tussen Mhamid en Zagora, een etappe van 320 kilometer.

OntberingenBlog 5

Het is de vierde etappe en Sascha en Yvette hebben al heel wat ontberingen achter de rug. Zo was de eerste dag de diesel op, kregen ze te maken met een lekke band en waren er problemen met de schokdempers, waardoor Rian en Inge tot diep in de nacht aan de slag moesten. En alles zit onder het zand… Maar ze krijgen er ook veel voor terug: de adrenaline van het rijden zelf, de prachtige zandvlaktes en rotsformaties, en de hartverwarmende reacties van andere deelnemers.

buttons lees meer 2-01

Of bekijk direct de video’s.

Blog620160416-RR6_2513